Политика

Борисов: Можеше да има стабилно управление между ГЕРБ и партиите на промяната

Над 70% от гражданите не са гласували. Тези, които дават предложения сега, всъщност имат по 100 000 гласа. Можеше да има много стабилно управление между ГЕРБ, СДС и партиите на промяната, заяви в Арбанаси председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Шампионът по фалиране на банки в момента дава предложения за финансова стабилност. Румен Гечев, Румен Овчаров или Емилия Масларова са “промяната”?! – попита Борисов.

Изборите приключиха, сега разговорите за бъдещето на България трябва да бъдат съвсем конкретни. Вместо това виждаме следизборно представяне на предизборни програми в мол. Изправени сме пред три кризи: миграционна криза, ковид криза и финансово-икономическа криза. Затова в листите на ГЕРБ заложихме на опитни експерти, които знаят как да се справят. В момента няма какъвто и да е план за овладяване на кризите, каза председателят на ГЕРБ. 

Незабавен мораториум върху тегленето на дълг от държавата ще е едно от първите предложения на ГЕРБ в парламента, обяви още Бойко Борисов.

Загубихме изборите. Но съдията не само свиреше за другия отбор, но и играеше на терен. Никой не може да отрече грубата намеса на служебния кабинет на Румен Радев, нито регистрираните изборни нарушения. Дори и в най-лошите ми представи за демокрация не съм очаквал полиция да влезе в университета с цел сплашване на политически опонент. Само защото ректорът е кандидат за президент, коментира председателят на ГЕРБ.

Смяната на позицията им за Крим също е трик. Осъзнават, че скоро ще се провалят, прогнозира той.

Последни публикации