Политика

Трифонов потвърди, че има отцепници: Най-вероятно са купени с пари и постове

Лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов потвърди, че депутати от “Има такъв народ” ще напуснат групата им в парламента.

“Току-що получих информация, че депутати от „Има такъв народ“ ще напуснат парламентарната ни група. И ще подкрепят Кирил Петков и Асен Василев. Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане”, написа Трифонов във Фейсбук.

По-рано днес стана ясно, че осем депутати ще напуснат групата на “Има такъв народ” в парламента, начело с министъра на младежта и спорта в оставка Радостин Василев.

“Не е нужно да съм врачка, за да позная, че те ще изговорят купища лъжи и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, само и само да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Само че предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях.

В крайна сметка, за мен властта може да не е самоцел, но за други явно е. Те трябва сутрин да се гледат в огледалото. Такъв е животът. Истината е, че от цялата тази история изпитвам срам, но и облекчение. Защото в битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели”, написа Слави Трифонов.

Последни публикации