Култура

Фондация 'Три жени' и приятели канят на благотворителен концерт с DJ Соломон Паси

Фондация „Три жени“ организира акустичен концерт „Три жени и приятели“ в откритото пространство за събития на ул. “Шипка” 23 в София в неделя, 15-ти май от 16:00 ч. Десетки изпълнители ще се включат безвъзмездно в каузата за събиране на средства за майки и деца от Украйна, които в края на месец май ще трябва да напуснат местата, на които са настанени, и да търсят нови интеграция у нас.

Концертът е емоционална смес от любителски и професионални изпълнения на любими български музикални звезди и известни личности. Сред изпълнителите са международната оперна прима Ина Кънчева в изпълнение с Веселин Веселинов-Еко и Миро Иванов, любимият на много поколения Иван Лечев, Jeremy Acoustic Live, Greesh, Acoustic Addict, Деси Андонова и Илко Градев, Тони, Вера Шандел и много други.

Зад DJ пулта неочаквано ще застане д-р Соломон Паси със собствена компилация, подготвена специално за случая. Публиката ще може да види уникалните акустични изпълнения на поетът Иван Ланджев, Ивайло Нойзи-Цветков и професор Орлин Тодоров.

Събраната сума от концерта ще бъде напълно дарена за каузата, а всички разходи по концерта се покриват от дарители и съмишленици.

Входът е отворен за всички, които биха искали да подкрепят каузата.

Повече за каузата и дейността на фондацията може да намерите тук: http://threewomen.bg.

Последни публикации